divendres, 8 de febrer del 2013

FESTA DE CARNESTOLTES !






Benvolgudes famílies,

Un any més l'escola celebra la festa de Carnaval, que serà dimarts dia 12 de febrer. Un any més ho celebrarem amb rua, festa, batucada, xocolata calenta i també amb la participació dels infants de l'Escoleta Municipal i d'ASPACE. La festa d'enguany, serà en horari lectiu, fins a les 14'00h. Hi haurà menjador i activitats extraescolars.

A les 11'00h tots els alumnes desfressats faran una volta pel pati i a continuació davallaran per continuar la rueta pel poble. L'itinerari serà: Carrer de Nunyo Sanç, Passeig Antoni Estarellas, la Plaça, carrer de Santa Bàrbara, carrer del Pare Colom i escola. Una vegada acabada la rueta continuarem la festa al pati fins a les 13'30h.

Totes les famílies hi estau convidades. Podeu pujar i gaudir de la festa i de la rueta.

Els alumnes d'educació infantil aniran disfressats de Tribus de Colors. Cal que vagin ben abrigats perquè no podran dur la jaqueta damunt la disfressa. Cada classe anirà d'aquests color,
3 anys A, indis color vermell
3 anys B, indis color verd
4 anys A. Indis color lila
4 anys B, indis color taronja
5 anys A, indis color blau
5 anys B , indis color groc
Us suggerim que combineu la roba de davall amb colors vius ( per exemple, un forro polar blau davall una disfressa taronja, groga,; un color verd davall la disfressa lila, taronja, groga... emprau el que tengueu .Gràcies.)

Estau atents a les ordres del REI CARNESTOLTES !

Esperam que vos agradi.

Bunyola, 4 de febrer de 2013

La direcció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada