dimarts, 12 de juny del 2012

SORTIDA A LA PLATJA DIA 21 DE JUNY

Benvolgudes famílies,
   
Després del sondeig realitzat a totes les aules , hem decidit confirmar la sortida de dijous 21 de Juny a la platja.  Vo recordam que:

- Els infants han de venir a l'escola amb els banyadors posats. Berenarem a l'escola. Les mestres i els infants sortirem cap a la platja devers les 10'00 hores.

- La platja és la de Palma Nova, davant les aturades de l'autobús. Hi ha un pinar
 (estaria bé poder tenir un poc d'ombra a l'hora de dinar). Les famílies que pugueu podríeu anar abans a la platja a guardar lloc. L'Ajuntament de Calvià ja ens va comunicar l'any passat  que la platja ja està delimitada per a zona de banyistes i que no es pot delimitar un espai específic per a nosaltres. Per altra banda se telefonarà a l'ajuntament de Calvia per tal que avisi al socorristes de la platja que un grup nombrós d'alumnes d'educació infantil i de famílies aniran a aquesta platja de les 10'30 hores a les 15'00 hores i n'estiguin pendents.

-Recordau posar-vos  d'acord  amb altres pares si no podeu venir a cercar els vostres fills/es al migdia.

-  Dinarem devers les 13'30 hores. Recordau que els infants de menjador tendran pícnic si el voleu, avisau per favor al tutor/a. Nosaltres durem els pícnics dins l'autocar.

- Per a un major control, les activitats es faran de manera conjunta: dinar, nedar, jugar ... es faran  en grups classe. Cada tutor assignarà els infants que ha de dur cada pare/mare... No vos preocupeu gairebé som més adults que infants.

- Abans de partir heu d'avisar el tutor o la tutora del vostre fill.
PREU DE L'AUTOCAR PER INFANT ÉS DE 3 EUROS QUE HAURÍEU D'ENTREGAR AL TUTOR/A COM A MÀXIM  DILLUNS 18.
  Esperam passar-ho molt bé. Estam a la vostra disposició davant qualsevol dubte.

Atentament,
   
L'equip d'educació infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada