divendres, 28 d’octubre del 2011

TALLER DE DESFRESSES A LES CLASSES DE 5 ANYS.

A LES AULES DE 5 ANYS HEM MONTAT UN TALLER DE DISFRESSES PEL VESTUARI DE LA PEL·LÍCULA. HA ESTAT TOT UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I ELS VESTITS HAN QUEDAT...UNA PASSADA!!!!
PRADINES, MARES I MESTRES AMB UN PARELL DE MÀQUINES DE COSIR, AGULLES, TISORES, FIL I MOLTA VOLUNTAT I IL·LUSIÓ HAN COSIT TOT EL VESTUARI DELS INFANTS. DES D'AQUÍ ELS MESTRES VOLEM DIR-VOS:

GRÀCIES, MOLTESSSSSS, MOLTESSSSSS GRÀCIES.
SENSE VOSALTRES TOTA AQUESTA AVENTURA NO SERIA POSSIBLE I ENS ENCANTA QUE VOS IMPLIQUEU TANT AMB AQUEST PROJECTE QUE TANTA IL·LUSIÓ FA ALS VOSTRES INFANTS!!!





6 comentaris:

  1. M'agrada molt aquesta entrada que has posat en el bloc, Mar. Aprofit per tornar donar les gràcies a totes les famílies que tant ens han ajudat.
    Cati Oliver

    ResponElimina
  2. Estam disfrutant de veure els nins engrescats amb l'argument de la película, les famílies amb els vestuaris, i les mestres amb tota la infrastructura que això suposa per fer-ho possible. Moltes gràcies, Cati i Aina.
    Maria Cloquell

    ResponElimina
  3. M'encanta, Bunyola és també una escola de colors...teniu la capsa plena de pinturetes, fils i sobretot gent il·lusionada i engrescada és un honor fer feina amb vosaltres!!!
    besos per a tota aquesta gran família
    teresa

    ResponElimina
  4. Absolutament increible l'horabaixa que vaig compartir amb totes les cosidores!!! Un privilegi!!! Són jornades con aquesta la que faran aquest curtmetratge una super-producció!!!
    Bunyola mola!!!

    ResponElimina
  5. Disculpau... no he firmat el text anterior!
    Besotes!!!
    JOSE JUAN

    ResponElimina
  6. Vaja quines cosidores !!
    Des de casa i amb na Júlia puc seguir les aventures d'aquests guerrers, princeses, cavallers.
    Gràcies a les famílies per a la seva disponibilitat i a la il·lusió de ses mestres.
    L'acció ja ha començat !!

    Besades,
    Elena Repiso

    ResponElimina